Access Consciousness Bars

Tijdens een Access Bars behandeling lig je geheel gekleed op je rug op de massagetafel.

Er worden 32 punten op het hoofd licht aangeraakt die verbonden zijn met energetische banen. Die bevatten alle lading van beperkende gedachten, ideeën, gevoelens en emoties. Dit zorgt voor vermoeidheid, stress, en beperkingen in je leven.

Door de aanraking van deze punten gaan de banen weer stromen en worden de blokkades en vastzittende energieën afgevoerd. Alles wat voor jou overbodig is en waarvan jij (zowel bewust als onbewust) bereid bent het los te laten zal verdwijnen. Je krijgt daardoor meer ruimte in je hoofd. Je kunt het vergelijken met het defragmenteren van de harde schijf van je computer, je verwijdert overbodige dingen en creëert daardoor ruimte voor nieuwe dingen. Je kunt dit zo vaak doen als je maar wilt.

Een Bars behandeling kan naast ontspanning ook verlichting en zelfs verlossing brengen op verschillende gebieden. bijvoorbeeld bij adhd/add, hoog sensitiviteit, bij pijn in het lichaam, bij zwangerschapsklachten, wanneer je vaak moe bent , slecht slaapt, hoofdpijn/migraine, stress, moeite hebt met keuzes maken, teveel nadenkt, relaties niet lekker lopen, je niet lekker in je vel zit, spanning voor toetsen, examens enz. Ook kinderen hebben veel baat bij de behandeling, ze zijn rustiger, slapen beter, leren makkelijker, luisteren beter en hebben meer zelfvertrouwen. Dit en nog veel meer!!

In het ergste geval zul je je voelen alsof je een heerlijke massage hebt gehad, in het beste geval kan het je hele leven ten positieve veranderen.

De duur: kinderen 30 minuten, volwassenen 60 minuten.