Tieners

Tieneryoga is voor 13 t/m 17 jaar. Tijdens deze lessen leer je jezelf te ontspannen en tot rust te komen in deze drukke en hectische periode in je leven.

Waarom yoga voor tieners?

Je hebt veel te maken met lichamelijke en geestelijke veranderingen en spanningen, waardoor je jezelf moe, futloos, boos of gefrustreerd kan voelen. Je hebt het gevoel dat je hoofd overloopt en dat je moeilijk tot rust kunt komen.

Wat kan yoga voor je betekenen?

Yoga kan je helpen te relaxen, te ontladen en rust te vinden in zowel lichaam als geest. Door je weer lekker in je vel te voelen, fit te voelen, kun je stressvolle situaties weer beter aan, krijg je meer zelfvertrouwen en krijg je weer meer energie.

Wat doe je tijdens een les?

Je leert jezelf kennen,  je grenzen te ontdekken en te bewaken. Tijdens de les ben je zowel actief als ontspannend bezig. Naast yoga voeg ik vanuit mijn ervaring ook elementen van coaching aan de les toe.

Extra

Iedere eerste vrijdag van de maand is er de mogelijkheid voor jongeren in de leeftijd van 12 t/m 17 jaar om bij elkaar te komen en door middel van ontspanningsoefeningen je rust weer te vinden en in balans te komen. Tevens kan deze periode voor (gevoelige) jongeren best weleens moeilijk zijn en alleen voelen. Met leeftijdsgenoten verhalen maar ook ideeën en tips uitwisselen kan soms al best helpen te ontladen en het gevoel te hebben gezien en gehoord te worden. Als kinder en tienercoach kan ik daarin sturen. De bijeenkomsten zijn laagdrempelig en plezier staat voorop! Voor thee en iets lekkers wordt gezorgd. Tijd: van 19:00 tot 20:00 uur.