Recensies:

Annet, 2 sept. 2015

Mijn dochter (nu 15) heeft 8 jaar yoga bij Corine gevolgd en is nu een stabiele krachtige meid. In de jaren heeft mijn dochter wel wat meegemaakt en ze vond altijd een thuis bij Prinsheerlijk Corine. De kinderen mogen zijn zoals ze zijn en worden altijd enthousiast ontvangen en begeleid. Superfijn en een echte aanrader voor kinderen die op sportclubs niet thuis zijn.

Karen, 13 dec. 2015

Corine is in staat om met veel liefde en geduld het vertrouwen van het kind te winnen en helpt vervolgens het kind om weer goed in zijn vel te komen. Het kind kan weer verder met deze steun.

Sandy, 14 mrt 2019

Onze dochter kan altijd terecht voor coaching bij Corine. Altijd lief en betrokken en in staat om een kind “erdoorheen”te helpen. Zo fijn!!

Lindy, 14 mrt 2019

Corine is een topper! ik heb zelf de Access bars mogen ontvangen van haar. Dit is zeker een aanrader

Christian, 20 sept. 2019

De behandelingen die Corine geeft zijn heel ontspannend, werken diep door, zetten je weer in je kracht en je gaat met nieuwe energie en opgeladen weer naar huis. Corine biedt een luisterend oor, is toegankelijk, betrokken en weet je altijd op je gemak te stellen. Echt een aanrader!

Esther, okt. 2019 Revieuw over het lezen van mijn foto

Hoi Corine, Wauwwww!! Het klopt bijna allemaal. Je omschrijft hoe ik me toen voelde en dat klopt. Eigenlijk in alles wat je schrijft herken ik mij en de situaties waarin ik zit en zat. Dank je wel voor deze lezing. Ik vind dit echt heel bijzonder en kloppend.

Shirley, okt. 2019 Revieuw over het lezen van mijn foto

Hoi Corine, Jeetje je slaat de spijker op z’n kop, ik kan me hier helemaal in vinden. Dank je wel!

Tineke, nov. 2019 Revieuw over het lezen van mijn foto

Hoi Corine, pfffff je hebt me echt even van mijn stuk gebracht, hoe waar dit is om te lezen. Ik vind dit echt bijzonder, zeker hoe dicht je erbij zit. Super bedankt en als je me nog eens nodig hebt, hou ik me zeker aanbevolen. Succes nog met je opleiding.