Recensies:

Annet, 2 sept. 2015

Mijn dochter (nu 15) heeft 8 jaar yoga bij Corine gevolgd en is nu een stabiele krachtige meid. In de jaren heeft mijn dochter wel wat meegemaakt en ze vond altijd een thuis bij Prinsheerlijk Corine. De kinderen mogen zijn zoals ze zijn en worden altijd enthousiast ontvangen en begeleid. Superfijn en een echte aanrader voor kinderen die op sportclubs niet thuis zijn.

Karen, 13 dec. 2015

Corine is in staat om met veel liefde en geduld het vertrouwen van het kind te winnen en helpt vervolgens het kind om weer goed in zijn vel te komen. Het kind kan weer verder met deze steun.

Sandy, 14 mrt 2019

Onze dochter kan altijd terecht voor coaching bij Corine. Altijd lief en betrokken en in staat om een kind “erdoorheen”te helpen. Zo fijn!!

Lindy, 14 mrt 2019 Review Access Bars

Corine is een topper! ik heb zelf de Access bars mogen ontvangen van haar. Dit is zeker een aanrader

Christian, 20 sept. 2019

De behandelingen die Corine geeft zijn heel ontspannend, werken diep door, zetten je weer in je kracht en je gaat met nieuwe energie en opgeladen weer naar huis. Corine biedt een luisterend oor, is toegankelijk, betrokken en weet je altijd op je gemak te stellen. Echt een aanrader!

Esther, okt. 2019 Review over het lezen van een foto

Hoi Corine, Wauwwww!! Het klopt bijna allemaal. Je omschrijft hoe ik me toen voelde en dat klopt. Eigenlijk in alles wat je schrijft herken ik mij en de situaties waarin ik zit en zat. Dank je wel voor deze lezing. Ik vind dit echt heel bijzonder en kloppend.

Shirley, okt. 2019 Review over het lezen van een foto

Hoi Corine, Jeetje je slaat de spijker op z’n kop, ik kan me hier helemaal in vinden. Dank je wel!

Chantal, dec. 2020 Review over Energetische Facelift

Ik heb onlangs een Energetische Facelift behandeling gehad van Corine. Dat was ontzettend bijzonder en ik voelde me daarna heel blij, terwijl ik genoeg redenen had om in zak en as te zitten. Gun jezelf deze reset! Ik kan deze behandeling en de Access Bars van harte aanbevelen!

Greet, 30 mei 2021 Review over de Access Bars Class

Zondag 30 mei 2021 heb ik een Access Bars Class gevolgd bij Corine. Corine heeft verstand van zaken en staat boven de leerstof. De 32 punten op het hoofd legt ze uit op een heldere en duidelijke manier. Ik merk dat Corine een onderwijs achtergrond heeft. Tijdens de behandeling is Corine op afstand aanwezig, ze volgt de energie en dat geeft mij de ruimte om met de behandeling bezig te zijn en met mezelf. Tijdens de uitreiking van het certificaat een extra feestelijk moment door het ontvangen van een mooie bos verse rozen. Wil je een Access Bars Class volgen..? Bij Corine ben je na het volgen van de Bars Class gefaciliteerd van voldoende handvatten en vertrouwen om ermee aan de slag te gaan… Wat kies je..?

Nancy, 15 februari 2022 Review over de Access Bars Class

Ik heb een heerlijke Bars Class gevolgd bij Corine! Wat zijn we welkom en vrolijk ontvangen. Veel geleerd en vooral hoe het anders kan zodat je leven lichter wordt. Corine gaf duidelijke en liefdevolle uitleg waardoor alles als vanzelf ging. Het niet nadenken en gewoon ervaren was fantastisch! Hoe kan het nog beter dan dit? Dankjewel lieve Corine en vast tot snel!

Juul, 16 februari 2022 Review over de Access Bars Class

Lieve Corine,

Wat was het bijzonder! Ik voelde me direct op mijn gemak, alles mocht er zijn en alles was goed. Zoveel gevoeld, zoveel geleerd, bewust en onbewust. Een heerlijke energie, van jou en van de hele groep. De mantra en vragen neem ik nu dagelijks mee de dag in en geven mij ruimte en meer lichtheid. Het voelt waardevol dat ik anderen nu ook mag helpen ontvangen en ruimte creëren!