Access Bars

Tijdens een Access Bars behandeling lig je geheel gekleed op je rug op de massagetafel. Er worden 32 punten op het hoofd licht aangeraakt die verbonden zijn met energetische banen. Die bevatten alle lading van beperkende gedachten, ideeën, gevoelens en emoties. Door de aanraking van deze punten gaan de banen weer stromen en worden blokkades en vastzittende energieën afgevoerd, waardoor je meer ruimte in het hoofd en je lijf kunt ervaren. Je heft oude blokkades op om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden.

Het opheffen van blokkades en het weer laten stromen van energie
Elke Bars sessie kan 5 tot 10 duizend jaar aan beperkingen loslaten, in dat deel van je leven wat overeenkomt met het desbetreffende barspunt op je hoofd. Je kunt het vergelijken met het defragmenteren van de harde schijf van je computer. Het is een heel mooi en ontspannend proces dat je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.  Hoeveel meer wil je ontvangen?

Wie heeft er baat bij deze behandeling?
Een Bars behandeling kan naast ontspanning ook verlichting en zelfs verlossing brengen op verschillende gebieden. Oa  bij adhd / add, hoog sensitiviteit, bij pijn in het lichaam, bij zwangerschapsklachten, wanneer je vaak moe bent, slecht slaapt, hoofdpijn / migraine, stress, moeite hebt met keuzes maken, veel nadenkt, relaties niet lekker lopen, je niet lekker in je vel zit, spanning voor toetsen, examens, maar ook bij geld, relaties, angst, verlangens, enz. Ook kinderen hebben veel baat bij de behandeling, ze zijn rustiger, slapen beter, schoolprestaties gaan omhoog, ze krijgen meer zelfvertrouwen en nog veel meer!

De veranderingen kun je zowel mentaal als fysiek ervaren. Het is helemaal aan jou hoe vaak je een Bars behandeling wilt ondergaan. 1 enkele behandeling kan al een hoop verschil maken, soms zijn meerdere behandelingen wel aan te raden.

De duur: kinderen + – 40 minuten, volwassenen +/- anderhalf uur.

Ook te boeken in combinatie met een half uur coaching, in totaal een tijdsduur van 90 minuten, waarvan 60 minuten Bars en 30 minuten coaching.