Access Bars Class

Hoe zou het zijn om meer gemak, plezier en vreugde te hebben met alle elementen in je leven..?

Terugkomen bij jezelf, wie jij in oorsprong bent..?

Helderheid en in communicatie met je lichaam, relaties, geld, business, gezin, creaties en wat nog meer..?

Opruimen en loskomen van alles wat een beperking lijkt…Van wat we aan hebben genomen van andere, wat we gedupliceerd hebben en vast hebben gezet in ons lichaam. Ruimte creëren voor nieuwe mogelijkheden, andere keuzes en vooral meer van JOU!

Access Bars is een dynamisch proces waarbij je 32 punten zacht aanraakt op het hoofd, die verbonden zijn met energiebanen in het lichaam. Door deze punten aan te raken lossen polariteit, spanning en blokkades op, waardoor jij weer jij kunt zijn.

Hoe zou het zijn om dit proces in 1 dag te leren, zodat je het altijd in kunt zetten bij zowel jezelf als bij andere als je dat kiest en de tools voor meer gemak paraat hebt..?

Na deze dag mag je zelf (betaald) behandelingen geven, dus wellicht is het ook interessant als je een bedrijf hebt waarin je deze behandeling toe kunt voegen, of als een fijne (extra) inkomstenbron.

Regelmatig zal ik Bars classes organiseren en de eerst volgende zal zijn op zaterdag 21 mei 2022 van 9.30-17.00 uur. Deze class is voor volwassenen en jongeren van 16 en 17 jaar. Binnenkort plan ik een aparte class voor ouders met jongere kinderen. Ik werk in kleine groepjes in huiselijke sfeer. Ook werk ik op aanvraag, stuur mij gerust een berichtje wanneer je een geschikte datum hebt, dan kunnen we kijken wat er mogelijk is.

Tijdens deze dag geef je 2 keer een behandeling en ontvang je 2 keer een behandeling. s’ochtends krijg je uitgebreide informatie en facilitatie en gedurende de dag is er alle ruimte voor je vragen.

De prijs voor deze dag is: 300,- inclusief reader, certificaat en hoofd kaart.

Wanneer deze class herhaald wordt betaal je de helft, dus: 150,-

Jongeren van 16 & 17 jaar betalen: 150,-

Kinderen t/m 15 jaar zijn gratis bij 1 betalende volwassene. Wel vraag ik een bijdragen van 10,- voor de manual.

* Voor ouders met jongere kinderen plan ik binnenkort een speciale ouder-kind Bars Class. Mocht daar behoefte naar zijn, laat het me weten!